Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy chodziłem do podstawówki nadkładałem około 3km drogi, żeby takie kupić :) Idealnie połączenie pieczarek, żółtego sera i chleba tostowego.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1002
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 41
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1345
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 383
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6248
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1002
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 41
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1345
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 383
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6248
Składniki
Pieczarki i cebulę drobno kroimy. Rozgrzewamy na patelni masło i smażymy. Rozkładamy na stole kromki chleba tostowego. Na każdej kładziemy plasterek sera. Na co drugiej kromce kładziemy farsz, polewamy keczupem. Składamy kromki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy tosty po około 1 minuty z każdej strony.