Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka wersja omletowa,tu z moimi ulubionymi warzywami
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1908
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 791
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1908
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 791
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Składniki
jajka roztrzepujemy w misce,,dodajemy odrobinę màki,mleko i przyprawiamy,na chwilę odstawiamy
cukinię kroimy w cieniutkie plasterki,peperoni też,miażdżymy czosnek i drobno kroimy,cebulka w piòrka,siekamy świeże zioła
na patelni klarujemy masło z odrobinà oleju,wrzucamy najpierw czosnek z cebulkà i peperoni,delikatnie szklimy i wrzucamy dalej cukinię i szpinak i garść świeżych ziòł lekko podsmażamy I zalewamy jajkami wcześniej przygotowanymi
smażymy do konsystencji chrupkiej frittaty,delikatnie zrumienionej przekładamy na talerz,posypujemy resztà świeżych ziòł i możemy jeszcze do smaku pokropić oliwà z oliwek najlepiej czosnkowà Smaczności ;-)