Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gdy zostaje mi mieso z obiadu to je zamrazam i gdy juz troszke nazbieram robie domowy pasztet.jest o wiele lepszy niz ten ze sklepu
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 70
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 47
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9327
Składniki
Mieso dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce razem z czosnkiem i cebula wbijamy jajka i dokladnie mieszamy wlewamy bulion wsypujemy manne i przyprawy wszystko dokladnie wyrabiamy wykladamy do blaszki i pieczemy 50 minut w 200 stopniach
z takiej porcji wychodzi cala blaszka pasztetu u mnie blaszka o wymiarach 25x40 pasztet nie jest za suchy dzieki bulionowi serdecznie polecam :)a gdy zostaje mi troszke pasztetu robie kluski slaskie nadziewane wlasnie pasztetem