Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe pod aromatyczną kolorową pierzynką.
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 109
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 47
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 109
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 47
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3.Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki
6. Majonez mieszamy z ketchupem.
7. Sosem przykrywamy pieczarki.
8. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 9. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 10. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.