Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe pod aromatyczną kolorową pierzynką.
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 94
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6868
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17899
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2683
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 94
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6868
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17899
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2683
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3.Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki
6. Majonez mieszamy z ketchupem.
7. Sosem przykrywamy pieczarki.
8. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 9. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 10. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.