Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe pod aromatyczną kolorową pierzynką.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3.Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki
6. Majonez mieszamy z ketchupem.
7. Sosem przykrywamy pieczarki.
8. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 9. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 10. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.