Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety schabowe pod aromatyczną kolorową pierzynką.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 163
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9416
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 993
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 163
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9416
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 993
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3.Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki
6. Majonez mieszamy z ketchupem.
7. Sosem przykrywamy pieczarki.
8. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 9. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 10. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.