Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona wieprzowina z dodatkiem miodu i imbiru...polecam!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 83
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 367
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 94
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 151
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22051
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 83
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 367
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 94
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 151
Składniki
Wszystkie przyprawy z oliwą dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie nasmarować marynatą. Schować do lodówki na kilka godzin.
Następnie mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 120 min. Na kilka minut przed wyciągnięciem rękaw rozciąć, by mięso nieco się przyrumieniło. Mięso można podawać z ulubionym sosom, lub wytworzonym w czasie pieczenia. Smacznego!