Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab podany inaczej na niedzielny obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1594
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232009
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1594
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232009
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Składniki
Przygotowanie: Mięso umyć, pokroić w paski długości 5 cm, lekko obrumienić na oliwie lub oleju, posypać przyprawami ziołowymi, oprószyć solą, podlać wrzącą wodą lub rosołem, przykryć. Dusić na małym ogniu.
Cukinię, paprykę pokroić w kostkęi, dodać do mięsa. Pieczarki oczyścić, pokroić i przysmażyć na oliwie, oprószyć mąką i dodać do duszącej się potrawy. Gdy mięso i warzywa będą miękkie dodać pomidory, podprawić śmietanka i dusić około 3 minut. Wyłożyć na półmisek, posypać zieleniną i podawać z ziemniakami z wody i surówką.