Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
palce lizać!
Plastry schabu obtoczyć w przyprawach (ja użyłam soli, pieprzu, pieprzu ziołowego, ziół prowansalskich, papryki chilli, imbiru, papryki ostrej), włożyć do miski, dodać olej i musztardę, wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na ok. 2-3 godziny.
Mięso wyjąć z lodówki, układać na grillu i piec z obu stron. Podawać z dowolnymi dodatkami, np. grillowanymi warzywami.
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 13480
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 189
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 384
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 257
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 13480
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 189
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 384
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 257
Składniki
Plastry schabu obtoczyć w przyprawach (ja użyłam soli, pieprzu, pieprzu ziołowego, ziół prowansalskich, papryki chilli, imbiru, papryki ostrej), włożyć do miski, dodać olej i musztardę, wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na ok. 2-3 godziny.
Mięso wyjąć z lodówki, układać na grillu i piec z obu stron. Podawać z dowolnymi dodatkami, np. grillowanymi warzywami.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2360
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2274