Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, letnia zupa kalafiorowa. Dodatek curry i kurkumy nadaje jej nie tylko piękny kolor, ale również wspaniały aromat. Zupę można zmiksować i podawać z bułeczką jako gęsty krem. Polecam!
Polecam.
Odsłon: 564
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 465
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 330
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 788
Polecam.
Odsłon: 564
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 465
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 330
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 788
Składniki
Warzywa obieramy i myjemy. Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na tarce o dużych oczkach. Warzywa wrzucamy do bulionu i gotujemy 10 minut. Kalafior dzielimy na mniejsze różyczki, ziemianki kroimy w kostkę. Dodajemy do zupy razem z porem. Gotujemy, aż warzywa zmiękną. Pod koniec dodajemy przyprawy. Na końcu zabielamy śmietaną i dodajemy koperek.