Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokułowy krem ze świetnym krokietem z tuńczykiem
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2989
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 301
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 78
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1883
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12704
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2989
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 301
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 78
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1883
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12704
Składniki
Brokuły chlastamy nożem, Zalewamy zimna wodą, dodajemy sól wędzoną, gotujemy na dużym ogniu przez kwadrans. Studzimy. Całość blendujemy, przecieramy przez sito, gotujemy na średnim ogniu dodając mąkę wymieszaną ze śmietaną i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Krokiety smażymy na rumiano. Podajemy razem.