Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na tradycyjną polską zupę z zielonych ogórków. Tylko kilka składników. Bez gotowania! Bez cukru i glutenu! Idealna potrawa na gorący letni dzień.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 582
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30503
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 582
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30503
Składniki
Pęczek koperku siekamy. Ogórki obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.
Do dużej miski dodajemy starte ogórki, posiekany koperek, rozgnieciony ząbek czosnku, jogurt naturalny oraz dużą szczyptę soli i pieprzu. Dokładnie mieszamy. Gotową zupę schładzamy w lodówce przez kilka godzin.
Porcję zupy podajemy z jajkiem ugotowanym na twardo. Smacznego!