Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na tradycyjną polską zupę z zielonych ogórków. Tylko kilka składników. Bez gotowania! Bez cukru i glutenu! Idealna potrawa na gorący letni dzień.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1041
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 355
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3214
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 663
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1041
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 355
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3214
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 663
Składniki
Pęczek koperku siekamy. Ogórki obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.
Do dużej miski dodajemy starte ogórki, posiekany koperek, rozgnieciony ząbek czosnku, jogurt naturalny oraz dużą szczyptę soli i pieprzu. Dokładnie mieszamy. Gotową zupę schładzamy w lodówce przez kilka godzin.
Porcję zupy podajemy z jajkiem ugotowanym na twardo. Smacznego!