Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na tradycyjną polską zupę z zielonych ogórków. Tylko kilka składników. Bez gotowania! Bez cukru i glutenu! Idealna potrawa na gorący letni dzień.
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1254
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 85
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 168
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1254
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 85
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 168
Składniki
Pęczek koperku siekamy. Ogórki obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.
Do dużej miski dodajemy starte ogórki, posiekany koperek, rozgnieciony ząbek czosnku, jogurt naturalny oraz dużą szczyptę soli i pieprzu. Dokładnie mieszamy. Gotową zupę schładzamy w lodówce przez kilka godzin.
Porcję zupy podajemy z jajkiem ugotowanym na twardo. Smacznego!