Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciepłe dni warto przygotować aksamitny i wyjątkowo smaczny chłodnik z awokado. Postępujcie według wskazówek Ewy Wachowicz, a zyskacie pewność, że zupa wyjdzie wyjątkowo smaczna.
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 105
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 105
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 91
Składniki
Miąższ z awokado zmiksować z jogurtem, sokiem z limonki i bulionem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem, przykryć i na minimum godzinę wstawić do lodówki.
Podawać z rzodkiewką, nasionami granatu i posiekaną natką pietruszki. Można skropić oliwą.