Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4545
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8158
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4545
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 578
Składniki
Buraki zawinąć w sreberka, wstawić do piekarnika i piec przez 1 godzinę w 180 C. Wyjąc odstawić do wystygnięcia. W międzyczasie zetrzeć rzodkiewkę (duże oczka na tarce), posiekać bardzo drobno koperek. Gdy buraki wystygną, obrać i zetrzeć na tarce również duże oczka. Wszystkie składniki połączyć w dużym garnku. Całość doprawić, dodać sok z cytryny. Odstawić do lodówki. Podawać dobrze schłodzone. Smacznego.