Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 80
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4322
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2597
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 80
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4322
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2597
Składniki
Buraki zawinąć w sreberka, wstawić do piekarnika i piec przez 1 godzinę w 180 C. Wyjąc odstawić do wystygnięcia. W międzyczasie zetrzeć rzodkiewkę (duże oczka na tarce), posiekać bardzo drobno koperek. Gdy buraki wystygną, obrać i zetrzeć na tarce również duże oczka. Wszystkie składniki połączyć w dużym garnku. Całość doprawić, dodać sok z cytryny. Odstawić do lodówki. Podawać dobrze schłodzone. Smacznego.