Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z młodej kapusty zupa gotuję się o wiele szybciej.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1112
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5818
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1205
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1112
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5818
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1134
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1205
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte mięso i marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa na kościach.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie, liście laurowe oraz pokrojony liść pora i selera, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak ziemniaki są już miękkie dodać pokrojoną kapustę
Oraz cukier i majeranek, doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki.
W międzyczasie na patelni podsmażyć boczek pokrojony w kostkę.
Boczek dodać bez tłuszczu do gotującej się w zupie kapusty
I jeszcze chwilę ją po gotować.
Podałam tak jak uwielbiam najbardziej czyli z pieprzem ziołowym.