Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy :-)
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 455
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 159
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 302
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 147
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 100
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 455
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 159
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 302
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 147
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 100
Składniki
Buraki pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Po kilku minutach dodać do garnka gruszkę i cebulę, również pokrojone w kostkę, oraz bulion. Całość gotować do czasu, aż buraki będą miękkie. Zupę przestudzić, zmiksować na jednolity, gładki krem. Jeżeli zupa jest zbyt gęsta można dodać wody i jeszcze raz zagotować. Przyprawić zupkę sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Chrzan i bryndzę dodawać już po wyłożeniu kremu na talerze.