Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten krupnik różni się trochę od naszego rodzimego krupniku, ale jest równie smaczny i pożywny. Polecam tym, którzy nie jedzą / nie mogą glutenu.
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 197
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 65
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 185
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11287
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 201
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 197
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 65
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 185
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11287
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 201
Składniki
Warzywa obrać. Marchewkę, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę. Zagotować bulion i dodać warzywa oraz kaszę gryczaną. Gotować ok 15 min. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dodać posiekany koperek, kolendrę i natkę. Zupę podawać gorącą posypaną drobno posiekanymi jajkami. Smacznego