Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten krupnik różni się trochę od naszego rodzimego krupniku, ale jest równie smaczny i pożywny. Polecam tym, którzy nie jedzą / nie mogą glutenu.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 67
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 120
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1018
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 67
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 120
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1018
Składniki
Warzywa obrać. Marchewkę, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę. Zagotować bulion i dodać warzywa oraz kaszę gryczaną. Gotować ok 15 min. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dodać posiekany koperek, kolendrę i natkę. Zupę podawać gorącą posypaną drobno posiekanymi jajkami. Smacznego