Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten krupnik różni się trochę od naszego rodzimego krupniku, ale jest równie smaczny i pożywny. Polecam tym, którzy nie jedzą / nie mogą glutenu.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1058
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 369
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 689
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1058
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 369
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3240
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 689
Składniki
Warzywa obrać. Marchewkę, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę. Zagotować bulion i dodać warzywa oraz kaszę gryczaną. Gotować ok 15 min. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dodać posiekany koperek, kolendrę i natkę. Zupę podawać gorącą posypaną drobno posiekanymi jajkami. Smacznego