Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię krupnik z pęczakiem.
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2491
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 458
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 1024
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 547
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2491
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 458
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 1024
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 547
Składniki
żeberka umyć,pokroic na porcje i włozyc do garnka z gotującą sie woda ok.2/5 litra ,gotować,w trakcie gotowania wsypac do garnka pęczak
dodac ziele angielskie i liście laurowe,mozna dodac odrobinę kucharka
kiedy zeberka bedą na wpół miekkie wrzucic do garnka pokrojone warzywa w tym drobno posiekaną kapustę ,tak jedną garść
wszystko ugotowac do miekkośći,żeberka wyjąć i odłozyć do drugiego dania
krupnik doprawic sola i pieprzem ,dodać koper i podawać