Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię krupnik z pęczakiem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
żeberka umyć,pokroic na porcje i włozyc do garnka z gotującą sie woda ok.2/5 litra ,gotować,w trakcie gotowania wsypac do garnka pęczak
dodac ziele angielskie i liście laurowe,mozna dodac odrobinę kucharka
kiedy zeberka bedą na wpół miekkie wrzucic do garnka pokrojone warzywa w tym drobno posiekaną kapustę ,tak jedną garść
wszystko ugotowac do miekkośći,żeberka wyjąć i odłozyć do drugiego dania
krupnik doprawic sola i pieprzem ,dodać koper i podawać