Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj podam przepis na najszybszą zupę – krem z pomidorów, bez obierania i krojenia warzyw, bez brudzenia miliona garnków, z dużą porcją białka, a do tego pyszną i zdrową, do przygotowania w niecałe 10 minut. Zachęcam do przygotowania takiej zupy właśnie w tym okresie, będzie to dużo lepsze od zjedzenia „byle czego” w biegu. Z przepisu wychodzą dwie duże porcje, można je zjeść zarówno na obiad, jak i kolację. Zapraszam po przepis ????
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 466
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3974
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3901
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 466
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3974
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3901
Składniki
W garnku z grubym dnem lub na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy czosnek, chwilę smażymy. Następnie dodajemy pomidory i dolewamy wodę (do pożądanej przez nas konsystencji), gotujemy do zawrzenia. Dodajemy przyprawy (u mnie sól himalajska, ksylitol, papryka słodka i chili, pieprz ziołowy, bazylia, oregano) i blendujemy na gładko. Podajemy z mozzarellą, pietruszką oraz np. grzankami z pesto. Smacznego