Zupy Przepis na:
1-2 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Fasolę zalałem na noc 2 litrami zimnej wody. Marchew, ziemniaki, dynię i seler pokroiłem w kostkę, por, kapustę i cebulę poszatkowałem. Ugotowałem fasolę w wodzie, w której się moczyła. Po 30 minutach dodałem warzywa. Gotowałem razem 10 minut. Sparzyłem pomidory, obrałem, usunąłem pestki, pokroiłem. Wrzuciłem do garnka, dodałem zioła, gotowałem kolejne 10 minut. Dodałem ugotowany, ale jędrny makaron, posypałem startym parmezanem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

izek 21 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Smakowita! I ekstra makaron :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

ciacho50 21 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszna i piękna, jak została taka miseczka zupki to się wpraszam :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 21 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Przepyszna zupka :) Mniam <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 20 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Niesamowicie delikatna <3 Uwielbiam warzywa w zupie <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

bellamozzarella 19 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Ooo...Mamma Mia...;-) pychota ;-))) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 19 grudnia 2016Zgłoś do usunięcia
Pyszna zupka:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz