Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa warzywna. Serdecznie polecam.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 895
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 62
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 402
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 142
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 895
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 62
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 402
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 142
Składniki
Por, seler i pietruszkę umyć i obrać. Następnie pokroić na mniejsze kawałki. Do garnka wlać 1,5-2 l wody. Dorzucić pokrojone warzywa i zielony groszek. Dodać przyprawy. Od chwili zagotowania zupę trzymać na gazie około 25-30 minut. Po ugotowaniu zblendować. Ponalewać do miseczek lub talerzy. Posypać groszkiem ptysiowym.