Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat ukraińskiego barszczu. Zupa z mnóstwem zieleniny: czosnku niedźwiedziego, pokrzywy i szczawiu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3276
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 597
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3712
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 277
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 463
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3276
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 597
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3712
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 277
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 463
Składniki
Masło rozgrzać w garnku. Na gorącym tłuszczu podsmażyć pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewki oraz cebulę. Pod koniec dorzucić posiekany czosnek i pokrojony w plastry kawałek pora. Zalać wodą. Przyprawić liściem laurowym, zielem angielskim i solą. Przykryć i gotować do miękkości.
Dodać pokrojony seler naciowy oraz posiekany szczaw, pokrzywy i czosnek niedźwiedzi. Wymieszać i podgrzewać jeszcze przez chwilę.
Podawać z przekrojonym na pół jajkiem, śmietaną i posiekaną dymką.