Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat ukraińskiego barszczu. Zupa z mnóstwem zieleniny: czosnku niedźwiedziego, pokrzywy i szczawiu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1575
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1995
Składniki
Masło rozgrzać w garnku. Na gorącym tłuszczu podsmażyć pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewki oraz cebulę. Pod koniec dorzucić posiekany czosnek i pokrojony w plastry kawałek pora. Zalać wodą. Przyprawić liściem laurowym, zielem angielskim i solą. Przykryć i gotować do miękkości.
Dodać pokrojony seler naciowy oraz posiekany szczaw, pokrzywy i czosnek niedźwiedzi. Wymieszać i podgrzewać jeszcze przez chwilę.
Podawać z przekrojonym na pół jajkiem, śmietaną i posiekaną dymką.