Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , domowa zupa z własnoręcznie zbieranych grzybów to idealny pomysł na obiad .
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 88
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 135
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 39
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3702
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 88
Krem o smaku kawy cappuccino z mascarpone i kremówką. Jeden z najsmaczniejszy...
Odsłon: 135
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 39
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 3702
Składniki
Rosół zagotowujemy dodajemy do niego obgotowane grzyby ( szybciej gotujemy grzyby od zagotowania około 30 minut następnie studzimy) , pokrojoną w pół plasterki por i starte na grubych oczkach warzywa , gotujemy około 15 minut na małym ogniu .
Po upływie tego czasu zupę doprawiamy do smaku przyprawami , dosypujemy zmielone suszone grzybki (ja osobiście suszę nóżki grzybów a później miele w młynku od kawy) . Na koniec dosypujemy posiekaną natkę pietruszki , zagotowujemy .
W międzyczasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu . Gotowy makaron dodajemy do zupy , mieszamy , ponownie doprawiamy .