Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i pyszna zupa:)
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Następnie podsmażamy na odrobinie tłuszczu i dodajemy cebulę w kostkę. Gdy się zrumieni wkładamy do garnka zalewamy wodą dodajemy marchew startą, kostki, przyprawy i gotujemy 1 godzinę. Następnie dodajemy pokrojone ziemniaki w kostkę. Gdy ziemniaki będą prawie miękkie dodajemy paprykę i ogórki pokrojone w kostkę. Gdy wszystkie składniki są miękkie dodajemy koncentrat, keczup i jeśli trzeba doprawiamy solą bądź degustą.
Robimy zasmażkę: Na rozgrzaną patelnię dodajemy 1łyżkę smalcu+ 1,5 łyżki mąki. Gdy się zrumieni dodajemy trochę zimnej wodę. Następnie wlewamy do garnka, chwilę gotujemy i zupa gotowa.
Smacznego:)
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 12978
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5101
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 4980
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12149
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 12978
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5101
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 4980
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12149
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Następnie podsmażamy na odrobinie tłuszczu i dodajemy cebulę w kostkę. Gdy się zrumieni wkładamy do garnka zalewamy wodą dodajemy marchew startą, kostki, przyprawy i gotujemy 1 godzinę. Następnie dodajemy pokrojone ziemniaki w kostkę. Gdy ziemniaki będą prawie miękkie dodajemy paprykę i ogórki pokrojone w kostkę. Gdy wszystkie składniki są miękkie dodajemy koncentrat, keczup i jeśli trzeba doprawiamy solą bądź degustą.
Robimy zasmażkę: Na rozgrzaną patelnię dodajemy 1łyżkę smalcu+ 1,5 łyżki mąki. Gdy się zrumieni dodajemy trochę zimnej wodę. Następnie wlewamy do garnka, chwilę gotujemy i zupa gotowa. Smacznego:)
Przepisy Zupy
Zupy
Kartoflanka z ciecierzycą
Zupy
Zupa z jarmużem i grzybami mun
Zupy
Zupa kaszubska
Zupy
Zupa grzybowa Bożeny
Kartoflanka z ciecierzycą
Ta kremowa zupa stanie się jedną z twoich ulubionych. Jest bogata i kremowa,...
Odsłon: 21951
Zupa z jarmużem i grzybami mun
Pyszna zupa z kurczakiem, grzybami mun i warzywami. Orientalnego charakteru d...
Odsłon: 95