Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo apetyczna zupa, do której wykonania potrzeba tylko kilka składników. Jarmuż do zupy dodałam na koniec gotowania dzięki czemu zachował swój głęboki kolor, chrupkość oraz strukturę.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1030
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1153
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 209
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1030
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 122
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1153
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 209
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w zapałkę. Marchewki kroimy w plasterki. Warzywa posypujemy solą morską. Zalewamy wodą. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Łososia kroimy w paski posypujemy posiekanym koperkiem, solą oraz pieprzem. Jarmuż obrywamy, kroimy w drobne kawałki. Do zupy dodajemy śmietanę, jarmuż i łososia. Doprowadzamy do zagotowania. Zupę doprawiamy do smaku solą i pieprzem.