Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo apetyczna zupa, do której wykonania potrzeba tylko kilka składników. Jarmuż do zupy dodałam na koniec gotowania dzięki czemu zachował swój głęboki kolor, chrupkość oraz strukturę.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1186
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13254
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1186
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13254
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w zapałkę. Marchewki kroimy w plasterki. Warzywa posypujemy solą morską. Zalewamy wodą. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Łososia kroimy w paski posypujemy posiekanym koperkiem, solą oraz pieprzem. Jarmuż obrywamy, kroimy w drobne kawałki. Do zupy dodajemy śmietanę, jarmuż i łososia. Doprowadzamy do zagotowania. Zupę doprawiamy do smaku solą i pieprzem.