Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna w smaku :)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę, formujemy małe kotleciki i przesmażamy. Pieczarki pokroić w plastry , cebulkę w kostkę i przesmażamy na masełku doprawiając solą i pieprzem. Następnie do garnka wlać 2 litry wody, dodać degustę, pieprz w ziarnkach,kawałek pietruszki i selera, marchewkę pokrojona w kostkę i gotujemy. następnie dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki lekko się podgotują dodajemy nasze klopsiki i przesmażone pieczarki z cebulką. Gdy ziemniaki będą miękkie dodać serki topione. Gotować aż serki się roztopią. Po nalaniu zupki do talerza posypujemy natka pietruszki ;) Smacznego ;)