Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i delikatna w smaku :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 865
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5899
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9727
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 865
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5899
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9727
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę, formujemy małe kotleciki i przesmażamy. Pieczarki pokroić w plastry , cebulkę w kostkę i przesmażamy na masełku doprawiając solą i pieprzem. Następnie do garnka wlać 2 litry wody, dodać degustę, pieprz w ziarnkach,kawałek pietruszki i selera, marchewkę pokrojona w kostkę i gotujemy. następnie dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki lekko się podgotują dodajemy nasze klopsiki i przesmażone pieczarki z cebulką. Gdy ziemniaki będą miękkie dodać serki topione. Gotować aż serki się roztopią. Po nalaniu zupki do talerza posypujemy natka pietruszki ;) Smacznego ;)