Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7767
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7767
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 259
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 568
Składniki
Pomidory z puszki wlej na patelnie,dodaj pokrojone drobno swieze pomidory wraz z pokrojona bazylia i udus do powstania gestego sosu.
Do garczka wrzuc drob i podgotuj,jak zbiezesz szumowiny dodaj marchewke i kostki drobiowe.
Poduszone pomidory przelej na geste sito zrob przecier pomidorowy
Dodaj przecier do wywaru i gotoj 15 min,zapraw maka i smietana,dosmacz.
Na koniec dodaj posiekana natke pietruszki.