Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 82
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 295
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 82
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1343
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 295
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Składniki
Mięso zagotowac w osolonej wodzie (2,5 l), zebrac pianę. Dodac marchew, seler, pietruszkę, cebulę, przyprawy, gotowac do miękkości. Na koniec dodac szczaw, zagotowac. Wywar zabielic śmietaną. Podawac z jajkiem ugotowanym na twardo, ziemniakami. Smacznego.