Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką, pożywną i bardzo smakowitą zupę warzywną z kawałkami łososia. Całość otula delikatna nuta cytrynowa oraz świeżość zielonego koperku. Serdecznie polecam :)
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5380
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1728
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5274
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1776
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5380
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1728
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5274
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1776
Składniki
Pokrojoną cebulkę i por szklimy na maśle. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, a marchewki i pietruszkę w małe słupki. Wszystkie warzywa wrzucamy do gorącego się bulionu wraz z listkiem laurowym oraz zielem angielskim i gotujemy aż warzywa delikatnie zmiękną.
Następnie do gotujących się warzyw dodajemy pokrojony na mniejsze kawałki filet z łososia oraz posiekany koperek i gotujemy przez 5 minut.
Na koniec do zupy dodajemy 1 łyżkę soku z cytryny, zabielamy śmietaną i doprawiamy sosem sojowym, solą oraz świeżo zmielonym pieprzem.