Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, zupa zawdzięcza siekanym orzechom ziemnym, niebanalne są także dodatki: świeże mango pokrojone w plastry i zielony ogórek. Zatem, do dzieła!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5484
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 983
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1413
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5484
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 983
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1413
Składniki
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, imbir, czosnek i smażyć 1-2 minuty ciągle mieszając. Dodać bulion, masło orzechowe, sos sojowy i mleko kokosowe, mieszając, doprowadzić do wrzenia. Dodać różyczki brokułu, i gotować 5-6 minut, aż brokuł będzie chrupiący.
W międzyczasie ugotować makaron, wg przepisu na opakowaniu.
Zdjąć zupę z ognia, do miseczek nałożyć makaron, nalać zupę. Udekorować mango, ogórkiem kolendrą i miętą, na koniec skropić sokiem z limonki.