Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, zupa zawdzięcza siekanym orzechom ziemnym, niebanalne są także dodatki: świeże mango pokrojone w plastry i zielony ogórek. Zatem, do dzieła!
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70267
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 935
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70267
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 935
Składniki
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, imbir, czosnek i smażyć 1-2 minuty ciągle mieszając. Dodać bulion, masło orzechowe, sos sojowy i mleko kokosowe, mieszając, doprowadzić do wrzenia. Dodać różyczki brokułu, i gotować 5-6 minut, aż brokuł będzie chrupiący.
W międzyczasie ugotować makaron, wg przepisu na opakowaniu.
Zdjąć zupę z ognia, do miseczek nałożyć makaron, nalać zupę. Udekorować mango, ogórkiem kolendrą i miętą, na koniec skropić sokiem z limonki.