Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, zupa zawdzięcza siekanym orzechom ziemnym, niebanalne są także dodatki: świeże mango pokrojone w plastry i zielony ogórek. Zatem, do dzieła!
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 113
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 564
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 94
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 113
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 564
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 94
Składniki
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu, dodać cebulę, imbir, czosnek i smażyć 1-2 minuty ciągle mieszając. Dodać bulion, masło orzechowe, sos sojowy i mleko kokosowe, mieszając, doprowadzić do wrzenia. Dodać różyczki brokułu, i gotować 5-6 minut, aż brokuł będzie chrupiący.
W międzyczasie ugotować makaron, wg przepisu na opakowaniu.
Zdjąć zupę z ognia, do miseczek nałożyć makaron, nalać zupę. Udekorować mango, ogórkiem kolendrą i miętą, na koniec skropić sokiem z limonki.