Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita zupa z warzywami na ostro.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy na kawałki doprawiamy przyprawami papryką słodka,czosnkiem granulowanym,bazylią,odrobina oregano,pieprz Chili cenne 4 łyżki oliwy z oliwek.
Odstawiamy do lodówki na pól godz. Warzywa kroimy z kostkę,podsmażamy na maśle do zrumienienia. Dodajemy do rosołu np jeśli został z niedzieli.smażymy kurczaka po 3 min z każdej strony i dodajemy do resztek warzyw gotujemy do miękkości.