Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa prosta do przygotowania, a przy tym pyszna. Polecam
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5578
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9420
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 205
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5578
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9420
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 205
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w niedużą kostkę. W razie konieczności wydrążyć środek. Na patelni rozgrzać masło, włożyć ogórki i chwilę smażyć, cały czas mieszając. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Pietruszkę i marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa zalać wodą wrzucić kostkę rosołową (można wykorzystać rosół). Gdy ziemniaki będą miękkie dodać ogórki. Doprawić solą i pieprzą. Zagęścić zupę śmietaną i dodać koperku. Chwile pogotować.