Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa prosta do przygotowania, a przy tym pyszna. Polecam
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w niedużą kostkę. W razie konieczności wydrążyć środek. Na patelni rozgrzać masło, włożyć ogórki i chwilę smażyć, cały czas mieszając. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Pietruszkę i marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa zalać wodą wrzucić kostkę rosołową (można wykorzystać rosół). Gdy ziemniaki będą miękkie dodać ogórki. Doprawić solą i pieprzą. Zagęścić zupę śmietaną i dodać koperku. Chwile pogotować.