Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska wersja zupy ziemniaczanej.
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 59
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 115
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 171
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 59
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 115
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 171
Składniki
Warzywa obrać i umyć.
Marchewkę, korzeń pietruszki i seler pokroić w drobną kostkę i gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych w około 1,5 litra wody przez około 5 minut.
Pokrojone w dużą kostkę ziemniaki oraz drobno posiekaną natkę pietruszki wrzucić do zupy. Dodać sól i gotować do miękkości.
Kiedy zupa będzie gotowa dodać pieprz, a po lekkim przestudzeniu jogurt grecki.