Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańska wersja zupy ziemniaczanej.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8938
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1134
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11443
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8938
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1134
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11443
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 478
Składniki
Warzywa obrać i umyć.
Marchewkę, korzeń pietruszki i seler pokroić w drobną kostkę i gotować z dodatkiem ziela angielskiego i liści laurowych w około 1,5 litra wody przez około 5 minut.
Pokrojone w dużą kostkę ziemniaki oraz drobno posiekaną natkę pietruszki wrzucić do zupy. Dodać sól i gotować do miękkości.
Kiedy zupa będzie gotowa dodać pieprz, a po lekkim przestudzeniu jogurt grecki.