Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To, że mamy utrudniony dostęp do warzyw nie znaczy, że nie da przygotować się niczego smacznego. Zupa ta jest smaczna, przygotowana z tego, co można obecnie spotkać w warzywniakach i tania.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1276
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3717
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1276
Składniki
Mięso zalej wodą (2,5 l). Dodaj ziele i liście, zagotuj. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni, dodaj do wywaru. Gotuj do czasu aż mięso stanie się miękkie. Umyte pieczarki pokrój w plastry. Dodaj do zupy. Gotuj przez kwadrans. Dołóż obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotuj przez 15 minut. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Warzywa obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Usmaż na maśle do miękkości. Dodaj do zupy. Dopraw ziołami i przyprawami. Gotuj jeszcze przez 5 minut. Zabiel śmietaną.