Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To, że mamy utrudniony dostęp do warzyw nie znaczy, że nie da przygotować się niczego smacznego. Zupa ta jest smaczna, przygotowana z tego, co można obecnie spotkać w warzywniakach i tania.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23070
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1111
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104896
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23070
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1111
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104896
Składniki
Mięso zalej wodą (2,5 l). Dodaj ziele i liście, zagotuj. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni, dodaj do wywaru. Gotuj do czasu aż mięso stanie się miękkie. Umyte pieczarki pokrój w plastry. Dodaj do zupy. Gotuj przez kwadrans. Dołóż obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotuj przez 15 minut. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Warzywa obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Usmaż na maśle do miękkości. Dodaj do zupy. Dopraw ziołami i przyprawami. Gotuj jeszcze przez 5 minut. Zabiel śmietaną.