Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 porady dzięki którym mięso i warzywa grillowane będą zdrowsze i smaczniejsze a to przecież chodzi. Prawda ? 1. Mięso i kiełbaski powinno się grillować na specjalnych tackach z rowkami. Dzięki temu wyciekający tłuszcz będzie spływał, zamiast gromadzić się na mięsie. 2. warzywa przed grillowaniem dobrze jest natrzeć oliwą z oliwek i oprószyć przyprawami, będą miały lepszy smak. 3. By grillowane mięso i kiełbaski nabrały pełni smaku i aromatu należy pozostawić je na 2-3 minuty pod przykryciem np. nakryć talerz od góry. Jeśli grillowane mięso zbyt szybko rozkroimy, wszystkie pyszne soki wypłyną, pozostawiając mięso suche.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki