Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 porady dzięki którym mięso i warzywa grillowane będą zdrowsze i smaczniejsze a to przecież chodzi. Prawda ? 1. Mięso i kiełbaski powinno się grillować na specjalnych tackach z rowkami. Dzięki temu wyciekający tłuszcz będzie spływał, zamiast gromadzić się na mięsie. 2. warzywa przed grillowaniem dobrze jest natrzeć oliwą z oliwek i oprószyć przyprawami, będą miały lepszy smak. 3. By grillowane mięso i kiełbaski nabrały pełni smaku i aromatu należy pozostawić je na 2-3 minuty pod przykryciem np. nakryć talerz od góry. Jeśli grillowane mięso zbyt szybko rozkroimy, wszystkie pyszne soki wypłyną, pozostawiając mięso suche.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1391
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38545
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1298
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1391
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38545
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1298
Składniki