Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw zupełnie inaczej niż dotychczas - w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... Skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście, poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu. Wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem, nauczyć się eksperymentować z przyprawami i ziołami.
Setki kulinarnych sztuczek! Przypraw barszcz winem, a rosół - karmelem!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Zupy
Flaki wołowe z duszonymi warzywami
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
- Impreza
- Polska
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Wołowina
- Przyprawy
- Imbir
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1318
30
Dania główne
Szybki bigos z młodej kapusty
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25005
40
Dania główne
bób w pomidorach z tymiankiem
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 129
3

REKLAMA
