Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw zupełnie inaczej niż dotychczas - w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... Skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście, poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu. Wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem, nauczyć się eksperymentować z przyprawami i ziołami.
Setki kulinarnych sztuczek! Przypraw barszcz winem, a rosół - karmelem!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Pyszne wigilijne śledzie z kurkami w sosie jogurtowym, idealne na Święta.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Nabiał
- Jogurt
- Grzyby
- Kurki
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 2114
7
Ciasta
Sernik puszysty z mlekiem w proszku.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421379
1155
Dania główne
Polędwica wieprzowa z gruszką i wędzonym serem
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
9
REKLAMA