Kolejny odcinek tego magazynu kulinarnego rozpocznie się od przyrządzenia hinduskiej potrawy o nazwie kiczeri, która wedle znawców Ajurwedy zapewnia oczyszczenie organizmu. Po takim kulinarnym detoksie Ewa Wachowicz sięgnie po sprawdzoną recepturę na pieczone pierogi drożdżowe, faszerowane kawałkami kurczaka i warzywami. W programie nie zabraknie słodkości – po obiedzie zobaczymy, jak przyrządzić sernik z galaretką wiśniową. Będzie też zaskakująca kiszonka z kaszy gryczanej i czosnku.
Jajka to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Są pożywne, łatwo dostępne i można je przygotować na dziesiątki sposobów – od prostych jajek sadzonych...
Andrzejki to świetna okazja do spotkania w gronie znajomych i wspólnej zabawy przy dobrym jedzeniu. Choć zimne przysmaki zawsze cieszą się powodzen...
Szybkie sałatki dla niespodziewanych gości to ratunek każdej gospodyni, która nie lubi być zaskakiwana. Gdy dzwoni dzwonek do drzwi, a w lodówce pa...
Nic tak nie rozgrzewa jak pyszna domowa zupa. Doskonale wie o tym Ewa Wachowicz, dlatego w najnowszym 557. odcinku programu "Ewa gotuje" przygotuje...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278