Kolejny odcinek tego magazynu kulinarnego rozpocznie się od przyrządzenia hinduskiej potrawy o nazwie kiczeri, która wedle znawców Ajurwedy zapewnia oczyszczenie organizmu. Po takim kulinarnym detoksie Ewa Wachowicz sięgnie po sprawdzoną recepturę na pieczone pierogi drożdżowe, faszerowane kawałkami kurczaka i warzywami. W programie nie zabraknie słodkości – po obiedzie zobaczymy, jak przyrządzić sernik z galaretką wiśniową. Będzie też zaskakująca kiszonka z kaszy gryczanej i czosnku.
Fondue idealnie nadaje się na imprezę sylwestrową. Jest ono proste w przygotowaniu, a do tego wygląda efektownie i zachęca do wspólnego spędzania c...
Chcesz cieszyć się domową przyprawą do piernika? Przepis na nią jest nie tylko bardzo prosty, ale także efektowny. Zapomnij o gotowych produktach p...
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1189
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457676
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1439
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2263
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 579