Kolejny odcinek tego magazynu kulinarnego rozpocznie się od przyrządzenia hinduskiej potrawy o nazwie kiczeri, która wedle znawców Ajurwedy zapewnia oczyszczenie organizmu. Po takim kulinarnym detoksie Ewa Wachowicz sięgnie po sprawdzoną recepturę na pieczone pierogi drożdżowe, faszerowane kawałkami kurczaka i warzywami. W programie nie zabraknie słodkości – po obiedzie zobaczymy, jak przyrządzić sernik z galaretką wiśniową. Będzie też zaskakująca kiszonka z kaszy gryczanej i czosnku.
Skutecznym sposobem, który pomoże wesprzeć proces odchudzania, jest sięgnięcie po zupy. Dostarczają mnóstwa warzyw, doskonale sycą, są lekkostrawne...
W najnowszym, 528. odcunki programu "Ewa gotuje" w kuchni prowadzącej pojawią się goście. W towarzystwie sióstr Krawczyńskich, znanych pod pseudoni...
Artykuł sponsorowany
Instagram w 2025 roku pozostaje jedną z najważniejszych platform społecznościowych, zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Liczba obserwujących n...
Czarna fasola to niezwykle wartościowy składnik diety, który doskonale wspiera zdrowie, szczególnie u osób z cukrzycą. Dzięki wysokiej zawartości b...
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 212
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 598
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 92