Zobacz, co Ewa Wachowicz ugotuje w kolejnym odcinku programu. Kliknij!
Jako danie główne poda gęsie udka w sosie śliwkowo-sojowym a na deser upiecze rogaliki krucho-drożdżowe. Co ciekawe – do wypieku, jak też do gęsiny, użyje domowych powideł z suszonych śliwek. Będzie też coś dla fanów zdrowej żywności.
Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...
Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...
Jesienne wieczory pachną cynamonem, deszczem i... gulaszem bulgoczącym w garnku. Co jeść jesienią, żeby poczuć prawdziwą ulgę? Dania jednogarnkowe!...
Sernik to klasyka, ale można ją odświeżyć, dodając owoce, które wprowadzają ciekawy aromat i niebanalny smak. Z jabłkami, śliwkami czy gruszkami ka...
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 697
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12492