Zobacz, co Ewa Wachowicz ugotuje w kolejnym odcinku programu. Kliknij!
Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia Ewa zaproponowała kilka postnych potraw na wieczerzę wigilijną. Najpierw upiekła bezmięsny pasztet z czerwonej soczewicy. Następnie ugotowała moczkę. Kolejnym daniem były krokiety ziemniaczane z wędzonym łososiem. Na deser Ewa zrobiła makiełki z bakaliami.
Rukiew wodna to roślina o charakterystycznym, lekko pikantnym smaku, który nadaje wyrazistości wielu potrawom. Jej dodatkowym atutem jest wszechstr...
Kolorowa, chrupiąca i pełna smaku – taką paprykę chcemy mieć w spiżarni na zimę. Choć marynowaną w occie zna każdy, dziś odkrywamy przepisy, które...
Duże ogórki gruntowe często traktowane są z rezerwą, wydają się za twarde, zbyt mięsiste, a czasem po prostu zbyt mało atrakcyjne. A jednak mogą za...
Nie masz pomysłu na pożywny obiad dla całej rodziny? W takim razie przygotuj faszerowaną paprykę – to wielowymiarowe danie, które możesz wykonać na...
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4547
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327009