Zobacz, co Ewa Wachowicz ugotuje w kolejnym odcinku programu. Kliknij!
Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia Ewa zaproponowała kilka postnych potraw na wieczerzę wigilijną. Najpierw upiekła bezmięsny pasztet z czerwonej soczewicy. Następnie ugotowała moczkę. Kolejnym daniem były krokiety ziemniaczane z wędzonym łososiem. Na deser Ewa zrobiła makiełki z bakaliami.
Słodkie, soczyste, pełne letniego smaku – brzoskwinie w syropie to jeden z tych domowych przetworów, które zawsze warto mieć w spiżarni. Idealne ja...
Maliny to letnie owoce, które w Polsce możemy zbierać od czerwca do września. Te słodko-kwaśne perełki doskonale sprawdzą się w pysznych i kolorowy...
Lato to czas na odpoczynek, odrobinę luzu i mnóstwo ochłody. Potrzebujemy tego - temperatury potrafią być naprawdę bezlitosne i powodować przegrzan...
Arbuz to letni klasyk – soczysty, słodki i pełen wody. Doskonale gasi pragnienie i świetnie sprawdza się nie tylko solo, ale też jako baza do sałat...
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4004
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29426
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 178
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18861
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 794