W nowym odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz po raz kolejny zaskoczy nas nowymi, niepowtarzalnymi przepisami na pyszne dania. Gotowanie rozpocznie od zielonej zupy krem ze świeżego szpinaku, na danie główne poda puszyste drożdżowe racuchy z domową konfiturą, natomiast na deser pokaże przepis na blamanż – francuski przysmak, który zachwyci smakiem niejedno podniebienie.
Polecane artykuły
Zmiana śniadania może całkowicie odmienić poranki. Zamiast tradycyjnych kanapek możemy przygotować coś sycącego i pełnego wartości odżywczych, co d...
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10648
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3292