W nowym odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz po raz kolejny zaskoczy nas nowymi, niepowtarzalnymi przepisami na pyszne dania. Gotowanie rozpocznie od zielonej zupy krem ze świeżego szpinaku, na danie główne poda puszyste drożdżowe racuchy z domową konfiturą, natomiast na deser pokaże przepis na blamanż – francuski przysmak, który zachwyci smakiem niejedno podniebienie.

Polecane artykuły

Rabarbar to warzywo, które zazwyczaj kojarzy się nam z tradycyjnymi ciastami i kompotami. Jednak jego potencjał kulinarny jest znacznie większy, a...

Nie pozwól, aby w twojej kuchni cokolwiek się zmarnowało. W najnowszym odcinku swojego programu Ewa Wachowicz podzieliła się z nami kilkoma efektow...

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...

Najzdrowszy sok na świecie? Właśnie tak mówią o soku z aceroli - niewielkiego, tropikalnego owocu pochodzącego z Barbadosu. Choć wygląda niepozorni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką do kanapek, pieczonych ziemniaków i nie tylko
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3143

Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 148
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71

