W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz postawiła na zdrowe warzywa. Na przystawkę przygotowała wegetariański pasztet. Daniem głównym okazała się francuska potrawka, czyli cassoulet. Gospodyni podała ją w wersji ekskluzywnej z kaczymi udkami. Zdradziła również przepisy na biały ser w oliwie i aromatyczne bułeczki dyniowe.
Polecane artykuły
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Materiał promocyjny
Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...
Orzechy włoskie od wieków goszczą w polskiej kuchni, a ich intensywny smak doskonale komponuje się ze słodkimi wypiekami. To właśnie one sprawiają,...
To jakość masy makowej decyduje o tym, czy tradycyjne świąteczne słodkości będą udane. Sprawdź, co zrobić, aby uzyskać jak najlepszy efekt i zachwy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 11050
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6337
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5406
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13308
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5070