Tydzień po Wielkanocy Ewa Wachowicz zaprezentuje przepisy kuchni resztkowej. Na pierwsze danie zaproponuje forszmak. Następnie pokaże nam jak zrobić wyjątkową sałatkę ziemniaczaną, jajka po ranczersku oraz niezwykle puszysty sernik.

Polecane artykuły

Nie bez powodu szafran uznawany jest za jedną z najcenniejszych przypraw świata. Nie dość, że nadaje on potrawom wyjątkowego aromatu, to jeszcze ws...

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2627
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 264

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9528

szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1011

