449. odcinek programu Ewa Gotuje
Tydzień po Wielkanocy Ewa Wachowicz zaprezentuje przepisy kuchni resztkowej. Na pierwsze danie zaproponuje forszmak. Następnie pokaże nam jak zrobić wyjątkową sałatkę ziemniaczaną, jajka po ranczersku oraz niezwykle puszysty sernik.
Polecane artykuły
Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...
Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...
Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...
Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 16
...na powitanie lata. Polecam.
- Impreza
- Grill
- Amerykańska
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jagody
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Ciasta
- Dżemy
- Dla zdrowia
Odsłon: 977
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Nabiał
- Jogurt
- Przyprawy
- Czosnek
- Surówki
Odsłon: 21344