Tydzień po Wielkanocy Ewa Wachowicz zaprezentuje przepisy kuchni resztkowej. Na pierwsze danie zaproponuje forszmak. Następnie pokaże nam jak zrobić wyjątkową sałatkę ziemniaczaną, jajka po ranczersku oraz niezwykle puszysty sernik.
Polecane artykuły
Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...
Barszcz z uszkami to jedno z najważniejszych dań na wigilię i każda rodzina ma swój przepis. Jego intensywny kolor i głęboki smak sprawiają, że roz...
W kuchni Ewy Wachowicz świąteczne gotowanie. W 561. odcinku prowadząca zdradziła przepis na tradycyjną zupę kwasówkę oraz nietypowy pasztet świątec...
Czy wiesz o tym, że na wigilię można podać również zupę grzybową? To nie tylko zwykły wywar z leśnych darów. To esencja polskiej tradycji, gdzie ka...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8479
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2971
Polecam.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Jabłka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 1725
Polecam.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Dżemy
- Dla zdrowia
Odsłon: 499