Tydzień po Wielkanocy Ewa Wachowicz zaprezentuje przepisy kuchni resztkowej. Na pierwsze danie zaproponuje forszmak. Następnie pokaże nam jak zrobić wyjątkową sałatkę ziemniaczaną, jajka po ranczersku oraz niezwykle puszysty sernik.
Polecane artykuły
Trudno wyobrazić sobie święta bez barszczu. Najlepszy smak uzyskuje się dzięki naturalnemu zakwasowi z buraków, który nadaje mu głębi i delikatnej...
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4275
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2563
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Mięso
- Grzyby
- Pieczarki
- Pizze
- Dla zdrowia
Odsłon: 11216