W ostatni dzień kwietnia Ewa Wachowicz przywitała widzów kremem z zielonej sałaty i szpinaku, następnie zdradziła przepis na wyśmienite roladki z rusztu. Do dania głównego podała kolorową sałatę z marynowanymi buraczkami, papryką oraz filetami z cytrusów. Na deser gospodyni zrobiła krem czekoladowy z musem malinowym i truskawkami.

Polecane artykuły

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...

Truskawki kojarzą się głównie ze słodkimi deserami, ale te czerwone owoce mają znacznie większy potencjał kulinarny. Doskonale sprawdzają się one t...

Grillowanie to nie tylko mięso - to także dodatki, które sprawiają, że cała uczta nabiera wyjątkowego smaku. Sosy mają moc, by całkowicie odmienić...

Lato to idealny czas na eksperymentowanie z różnorodnymi sałatkami, które łączą świeże, sezonowe składniki w pełnowartościowe posiłki. Kolorowe kom...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895

Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Mięta
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4158

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1126

