Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W tym odcinku Ewa Wachowicz zabrała widzów w kulinarną podróż do Beskidu Śląskiego. Zdradziła jak przygotowuje się tradycyjną zupę na maślance, poleśniki i buchtę.
Płatna współpraca
W długie zimowe wieczory warto sprawić sobie małą przyjemność rozgrzewającymi napojami, słodkimi deserami czy pożywnymi daniami. Przedstawiamy nasz...
Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...
Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...
Korzeń maca to część rośliny pochodzącej z wysokogórskich terenów Andów w Peru. Od wieków ceniony jest on za swoje wyjątkowe właściwości – to właśn...
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 2170
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17792
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2037
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 5924