Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
W tym odcinku Ewa Wachowicz zabrała widzów w kulinarną podróż do Beskidu Śląskiego. Zdradziła jak przygotowuje się tradycyjną zupę na maślance, poleśniki i buchtę.
Fondue idealnie nadaje się na imprezę sylwestrową. Jest ono proste w przygotowaniu, a do tego wygląda efektownie i zachęca do wspólnego spędzania c...
Chcesz cieszyć się domową przyprawą do piernika? Przepis na nią jest nie tylko bardzo prosty, ale także efektowny. Zapomnij o gotowych produktach p...
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457760
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2281
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 589