Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Ewa Wachowicz często sięga po dania polskiej kuchni. W 460. odcinku autorskiego programu wybrała się jednak w kulinarną podróż. Sprawdź, jak przyrządzić azjatycki ramen bez mięsa, włosko-polską lasagne i francuski deser clafoutis.

Polecane artykuły

Od lat cieszy się dużą popularnością wśród zwolenników medycyny naturalnej, a to wszystko za sprawą licznych prozdrowotnych właściwości. Lapacho mo...

Płatna współpraca
W długie zimowe wieczory warto sprawić sobie małą przyjemność rozgrzewającymi napojami, słodkimi deserami czy pożywnymi daniami. Przedstawiamy nasz...

Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...

Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Francuska
- Nabiał
- Mleko
- Ciasta
Odsłon: 6383

Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17888

Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2573

