Ewa_Gotuje

W 466. odcinku programu „Ewa Gotuje" tematem przewodnim był szybki obiad. Ewa Wachowicz postawiła na owocowo-warzywną zupę, błyskawiczne leczo i zaskakujący deser. Dowiedz się, jak zrobić te smakołyki.

Polecane artykuły

Informacje Sałatki na grilla. 5 przepisów, które zaskoczą twoich gości

Sezon grillowy w pełni, a ty zastanawiasz się, czym zaskoczyć swoich gości? Sałatki to doskonałe uzupełnienie soczystych steków i aromatycznych kie...

0
Ewa gotuje Majówkowe przepisy Ewy Wachowicz. Kanapeczki, policzki wołowe z kociołka i pyszna tarta

W majówkowym odcinku Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisami na przepyszne dania. W 541. odcinku programu "Ewa gotuje" na przystawkę prow...

4
Informacje Grillowane szparagi. Chrupiące, aromatyczne, z nietypowymi dodatkami

Grillowane szparagi to propozycja dla tych, którzy szukają lekkiej, ale pełnej smaku przekąski lub dodatku do dań głównych. Te chrupiące, aromatycz...

5
Informacje Schab na grilla. Zrób soczyste szaszłyki, marynowane steki, zawijańce z warzywami

Organizujesz grilla w gronie znajomych lub rodziny i szukasz alternatywy dla kiełbasy i kaszanki? W takim razie postaw na schab, który możesz przyr...

10

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka z rybą

Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...

Odsłon: 104

15 min
3
Sałatki Sałatka na majówkę

Prosta sałatka z młodych liści szpinaku i botwiny, pomidorów, ogórków, czerwo...

Odsłon: 563

15 min
7
Śniadania Pikantny serek śmietankowo - ziołowy

Przepis na ten serek jest prosty i szybki, a serek pyszny. Możemy go przygoto...

Odsłon: 308

15 min
6
15 min
6