W 466. odcinku programu „Ewa Gotuje" tematem przewodnim był szybki obiad. Ewa Wachowicz postawiła na owocowo-warzywną zupę, błyskawiczne leczo i zaskakujący deser. Dowiedz się, jak zrobić te smakołyki.

Polecane artykuły

Informacje Fotoksiążka kulinarna – przepis na album z najlepszymi daniami

Fotoksiążka kulinarna to osobista historia kuchennych przygód, pachnąca domem i bliskimi. W takim albumie możesz połączyć swoje ulubione dania, ape...

0
Informacje Co zamiast kanapek do szkoły? Śniadanie, które pomaga się koncentrować

Codzienne pakowanie kanapek z szynką i serem znudzi każde dziecko. Co gorsza, takie monotonne śniadania mogą wpływać na koncentrację i energię twoj...

0
Informacje Dlaczego warto jeść jabłka ze skórką? Nie obieraj, zrób zdrowe przekąski

Dlaczego warto jeść jabłka ze skórą? Bo to właśnie w niej znajduje się nawet pięć razy więcej przeciwutleniaczy niż w miąższu. Obierając owoce, poz...

4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto kruche ze śliwkami i bezą siostry Anastazji

Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...

Odsłon: 88284

>60 min
167
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Sałatki Sałatka z buraczkami, fasolą i kiszoną kapustą

Sałatka może być dodatkiem np do obiadu lub samodzielnym daniem. Bardzo smaczna.

Odsłon: 2947

30 min
7
Dania główne Placki z cukinii po turecku

Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...

Odsłon: 11659

30 min
9
30 min
49
Dania główne Kluski z mięsem

Proponujemy dzisiaj proste kluski z ciasta ziemniaczanego, z którego robimy k...

Odsłon: 2089

30 min
12