Boże Narodzenie na słono

Lubicie gofry? W sobotę 14 listopada o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz gotowanie zacznie właśnie od przygotowania gofrów, ale w zaskakującej wytrawnej odsłonie. Potem będzie nietypowe risotto z… selera, czyli selerotto z borowikami. Z kolei na deser upiecze pyszny sernik z białą czekoladą. Ukisi też rydze i przygotuje grzyby do suszenia.

Polecane artykuły

Informacje Idealny kompot z suszu. Bez goryczki i posmaku wędzonki

Kompot z suszu to jedna z najbardziej charakterystycznych potraw wigilijnych. Obok barszczu, pierogów i karpia tworzy smakowy fundament świąt. Jego...

5
Informacje Pierogi się sklejają, rozpadają w trakcie gotowania? Triki naszych babć na idealne pierogi

Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...

4
Informacje Najlepszy przepis na wigilijny barszcz. Aromatyczny i głęboko czerwony

Barszcz z uszkami to jedno z najważniejszych dań na wigilię i każda rodzina ma swój przepis. Jego intensywny kolor i głęboki smak sprawiają, że roz...

5
Ewa gotuje Boże Narodzenie u Ewy Wachowicz. Przepisy na świąteczne dania

W kuchni Ewy Wachowicz świąteczne gotowanie. W 561. odcinku prowadząca zdradziła przepis na tradycyjną zupę kwasówkę oraz nietypowy pasztet świątec...

13

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Zawijasy drożdżowe z miodem

Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...

Odsłon: 2067

60 min
2
Ciasta Jogurtowiec z makiem

Niby sernik, ale z jogurtami. Jogurtowiec na kruchym kakaowym spodzie. Jogurt...

Odsłon: 11718

>60 min
21
Desery pieczony sernik z borówkami

Waniliowy sernik z dodatkiem borówek, kremowy, na ciasteczkowym spodzie

Odsłon: 4445

>60 min
13
15 min
56
>60 min
68