W sobotę 2 października o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz zaprezentowała przepis na karmuszkę. W równie atrakcyjny sposób powstało drugie danie. Wołowinę w warzywach Ewa zamknęła w słoikach. Deserem też zaskoczyła, ponieważ galaretki z owocami i ptasim mleczkiem zastygły w dużych kieliszkach do wina! Ponadto widzowie zobaczyli, jak zrobić pikle z cukinii.
Polecane artykuły
Sylwestrowe menu rządzi się swoimi prawami – potrawy muszą być wygodne do podania, eleganckie i na tyle sycące, aby dodać energii na całą noc. Wśró...
Fondue idealnie nadaje się na imprezę sylwestrową. Jest ono proste w przygotowaniu, a do tego wygląda efektownie i zachęca do wspólnego spędzania c...
Chcesz cieszyć się domową przyprawą do piernika? Przepis na nią jest nie tylko bardzo prosty, ale także efektowny. Zapomnij o gotowych produktach p...
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 674
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1448
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458716
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1741