Ewa gotuje: Obiad z kociołka i słoika oraz deser z kieliszka!
W sobotę 2 października o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz zaprezentowała przepis na karmuszkę. W równie atrakcyjny sposób powstało drugie danie. Wołowinę w warzywach Ewa zamknęła w słoikach. Deserem też zaskoczyła, ponieważ galaretki z owocami i ptasim mleczkiem zastygły w dużych kieliszkach do wina! Ponadto widzowie zobaczyli, jak zrobić pikle z cukinii.

Polecane artykuły

Lody rzemieślnicze to jedna z najsmaczniejszych letnich przekąsek, uwielbiana zarówno przez dzieci, jak i dorosłych. Do jej przygotowania potrzebuj...

Czerwone ziemniaki nie cieszą się zbyt dużą popularnością w polskiej kuchni. Czy mimo to warto je spożywać? Jakie są ich wartości odżywcze, czym si...

Przepyszna alternatywa dla kanapek z pomidorem. Wypróbuj chrupiące tosty podawane z pomidorami na ciepło, dodatkiem czosnku, imbiru i kolendry. Tak...

Jak zrobić kotlety z kaszy jaglanej? Przepis jest niezwykle prosty, oprócz kaszy będziesz potrzebować zaledwie kilku składników, między innymi mar...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Podam wam przepis który testowałam dla próby mój pomysł czeka na was na blogu
Odsłon: 146

Zielone pomidory przygotowane w ten sposób idealnie zachowują strukturę, są m...
Odsłon: 324

Pyszna krucha kaczka zapiekana z jabłkami. Chrupiąca skórka a mięsko delikat...
Odsłon: 119

Smaczne danie obiadowe składające się z duszonych żeberek wieprzowych w sosie...
Odsłon: 128

