W kolejnym odcinku Ewa Wachowicz ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową z kaszą jaglaną. Później upiecze karkówkę w plastrach, a kawałki mięsa przełoży cebulą. Na deser będzie ciasto bez pieczenia – z kremem śmietanowym i masą na bazie purée z dyni. Ewa podpowie też, w jaki sposób zakonserwować koperek, by służył nam przez długie, jesienne i zimowe miesiące.
Polecane artykuły
Ewa Wachowicz szykuje się na święta Bożego Narodzenia. Na jej wigilijnym stole pojawią się pyszne potrawy, znajdzie się miejsce dla tych z wielolet...
Artykuł sponsorowany
Wybór dobrej kawy w ziarnach sprowadza się do zrozumienia kilku podstawowych aspektów, które decydują o jej smaku i aromacie. To właśnie kawa ziarn...
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Materiał promocyjny
Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 12496
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5698
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082