W kolejnym odcinku Ewa Wachowicz ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową z kaszą jaglaną. Później upiecze karkówkę w plastrach, a kawałki mięsa przełoży cebulą. Na deser będzie ciasto bez pieczenia – z kremem śmietanowym i masą na bazie purée z dyni. Ewa podpowie też, w jaki sposób zakonserwować koperek, by służył nam przez długie, jesienne i zimowe miesiące.

Polecane artykuły

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

Artykuł sponsorowany
Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

Jeśli szukacie oryginalnego sposobu na podkreślenie smaku swoich ulubionych dań mięsnych, masło miodowe będzie idealnym wyborem. Jest łatwe do przy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Lekka kolacja. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 239

Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26505
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Węgierska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Kurczak
- Podroby
- Przyprawy
- Czosnek
- Gulasze
Odsłon: 60
Wyborna sałatka do grilla.
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Szynki
Odsłon: 105

Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3712

