Ewa Wachowicz na początek przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. Jako danie główne zaproponuje filet z dorsza z sosem jajecznym z puree ziemniaczanym z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Natomiast po obiedzie Ewa upiecze zaskakujący sernik kokosowy. Zobaczymy też, jak przygotować sól sezamową. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieli się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.
Polecane artykuły
Sałatka z kurczakiem to nie tylko pyszny, ale i zdrowy sposób na szybki posiłek. Idealnie sprawdzi się zarówno na lunch do pracy, jak i na rodzinny...
Materiał promocyjny
Dla zdecydowanej większości z nas kawa to codzienny rytuał i szybki zastrzyk energii. Sięgamy po nią instynktownie, odruchowo wybierając sprawdzone...
Znudziły ci się kanapki z masłem, żółtym serem i szynką? Koniecznie zrób pastę warzywną. Przepisów na tego typu przysmaki jest cała masa - poniżej...
W 527. odcinku programu "Ewa Gotuje" autorka programu zaprezentowała proste i efektowne przepisy, które przygotujecie z łatwo dostępnych i niedrogi...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ciasta
- Torty
Odsłon: 346
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 80
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1498