Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".

Polecane artykuły

Słodkie, soczyste, pełne letniego smaku – brzoskwinie w syropie to jeden z tych domowych przetworów, które zawsze warto mieć w spiżarni. Idealne ja...

Maliny to letnie owoce, które w Polsce możemy zbierać od czerwca do września. Te słodko-kwaśne perełki doskonale sprawdzą się w pysznych i kolorowy...

Lato to czas na odpoczynek, odrobinę luzu i mnóstwo ochłody. Potrzebujemy tego - temperatury potrafią być naprawdę bezlitosne i powodować przegrzan...

Arbuz to letni klasyk – soczysty, słodki i pełen wody. Doskonale gasi pragnienie i świetnie sprawdza się nie tylko solo, ale też jako baza do sałat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18100

Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 515

Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 987

Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7528

Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8867

