Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".

Polecane artykuły

Jej smak jest łagodniejszy, a struktura lżejsza niż zwykła biała kapusta. Kapusta stożkowa pojawia się na półkach w wielu supermarketach. W poniższ...

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

Szukasz błyskawicznego i zdrowego śniadania, które naładuje cię energią na cały dzień? Nie trać czasu w kuchni. Istnieje mnóstwo ekspresowych przep...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799

Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1130

Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193

