Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".

 

 

Polecane artykuły

Informacje Ma zielone, chrupkie i pełne witamin liście. Jak przyrządzić kapustę stożkową?

Jej smak jest łagodniejszy, a struktura lżejsza niż zwykła biała kapusta. Kapusta stożkowa pojawia się na półkach w wielu supermarketach. W poniższ...

4
Informacje Kwiatowy zapach i subtelny smak. Dlaczego warto jeść ryż jaśminowy zamiast białego?

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

2
Ewa gotuje Ewa wspomina mroźną Antarktydę. Jej przepisy za to mocno rozgrzewają

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

8
Informacje Szybkie przepisy na śniadania. Zdrowo, ale treściwie

Szukasz błyskawicznego i zdrowego śniadania, które naładuje cię energią na cały dzień? Nie trać czasu w kuchni. Istnieje mnóstwo ekspresowych przep...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Zapiekanka z ziemniaków

Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...

Odsłon: 452

>60 min
6
Ciasta Perła Dubaju

Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...

Odsłon: 5828

30 min
6
Sałatki Surówka obiadowa z cykorią

Cykoria to warzywo bardzo zdrowe ale z powodu gorzkiego posmaku nie każdy je...

Odsłon: 74

15 min
2
Dania główne Kaczka z frytkownicy beztłuszczowej

Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...

Odsłon: 1139

30 min
2
Dania główne Bigos z kiszonej kapusty

Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...

Odsłon: 1211

60 min
6