Najlepsze ciasta na lato - przepisy

Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".

 

 

Polecane artykuły

Informacje Pasta, farsz na pierogi, sos do makaronu. Nietypowe dania i dodatki z bobu

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

0
Informacje Sałatki z ogórków do słoika. Przepisy ze starego zeszytu babci

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

3
Informacje Owoce ma pełne witamin, a olej z nich nie ma cholesterolu. Doskonała na problemy z sercem i odpornością

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...

1
Informacje Ma mało kalorii i dużo witamin. Co dobrego zrobić z młodej brukselki?

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...

10

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Szybki bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...

Odsłon: 25039

15 min
40
Śniadania Placuszki serowe z syropem

Dzisiejsze moje placuszki serowe przygotowałam na pożywne śniadanko. Podałam...

Odsłon: 1051

15 min
11