Dorsz to jedna z tych ryb, która jak najczęściej powinna gościć w naszym menu. Nie tylko jest niskokaloryczny, nie zawiera dużo tłuszczu, ale i dostarcza sporo wartościowego białka. W tym przepisie ryba ta została podana w formie aromatycznego gulaszu. Nie zapomnij dodać do niego marchewki, czerwonej papryki, pieczarek oraz słodkich pomidorów. Obiecujemy, będzie pysznie.

Polecane artykuły

Informacje Ciepłe śniadania na jesienne chłody. Owsianka już nie jest królową

Ciepłe śniadanie jesienią to podstawa przetrwania w chłodne poranki, gdy temperatura za oknem ledwo przekracza kilka stopni. Rozgrzewający posiłek...

0
Informacje Marynowana papryka na 4 sposoby. Dobry dodatek do sałatek i kanapek

Czy wiesz, że warto zamarynować paprykę nie tylko dla smaku, ale przede wszystkim dla zdrowia? W marynacie jej witaminy stają się bardziej przyswaj...

1
Informacje 5 prostych przepisów na desery z jabłkami, które zawsze się udają

Jabłka to owoce, które od lat królują w polskich kuchniach. Są dostępne przez cały rok, tanie, a przy tym niezwykle uniwersalne – pasują zarówno do...

3
Informacje Syrop pumpkin spice. Rozgrzewający dodatek nie tylko do kawy

Jesień ma swój niepowtarzalny smak i aromat – cynamon, imbir, gałka muszkatołowa i goździki tworzą mieszankę, która od razu kojarzy się z kubkiem g...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
1

Przepis dnia

Napoje Koktajl na stłuszczoną wątrobę

Wątroba to jeden z najważniejszych organów w naszym ciele, a jej prawidłowe f...

Odsłon: 84609

15 min
89
Ciasta Ciasto tropikalne

Pomysłów na ciasto tropikalne jest równie wiele, jak owoców, które mogą stać...

Odsłon: 17888

60 min
17
60 min
3